عدم موفقیت ال جی در جلوگیری از ضرر دهی بخش موبایل.

بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
8:32
جمعه 6 بهمن 1396

 بخش تلفن های همراه شرکت ال جی با نرخ بالایی هنوز هم در حال ضرر دادن است.

در گزارش فصل چهارم سال ۲۰۱۷ میلادی، ال جی ضرر خود را ۱۹۲.۳۳ میلیون دلار اعلام کرد که نسبت به ۳۳۱.۳۷ میلیون دلار سال گذشته رقم کمتری است اما هیچ علائمی مبنی بر بهبود شرایط وجود ندارد.
طی دو سال گذشته، ال جی موبایل فقط در یک فصل (دوره سه ماهه) گزارشی از عملکرد مثبت خود ارائه داده و آن هم سه ماهه ابتدایی ۲۰۱۷ با ۳.۲ میلیون دلار سود بود. به جز این، باید به سه سال قبل و سه ماهه ابتدایی ۲۰۱۵ بازگردید تا دوباره سوددهی بخش موبایل ال جی را ببینید.
 
فروش بخش موبایل در دوره سه ماهه گذشته ۱۰.۵۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به ۱۱.۷۱ میلیارد دلار سال ۲۰۱۶ کمتر است. این در حالی است که ۲۰۱۶ شاهد رشد ۱۰.۸ درصدی نسبت به ۲۰۱۵ بود.
ال جی دلیل این اتفاقات را بازار چالشی و قدرتمند برندهای چینی اعلام کرده. اوپو، ویوو، هوآوی، شیائومی و بسیاری دیگر طی سال های گذشته بخش بزرگی از بازار را تصاحب کرده اند و از سهم ال جی و شرکت های دیگر کاسته اند.
با این حال، ال جی می گوید که V30 فروش خوبی را در کنار تلفن های همراه پریمیوم دیگر تجربه کرده. ماه آینده کنگره جهانی موبایل برگزار خواهد شد و باید دید که بخش موبایل شرکت ال جی چه فعالیتی را در پیش خواهد گرفت.
 
هوانگ جئونگ-هوان مدیرعامل جدید بخش موبایل ال جی است و زمان زیادی را در بخش تحقیق و توسعه فعالیت داشته. شاید تجربه او بتواند به کمک ال جی آمده و سبب احیای دوباره شرکت شود.
به جز بخش موبایل اما ال جی عملکردی بسیار عالی داشته.
سود کلی ۲.۲۳ میلیارد دلاری ال جی در این سه ماهه، بیشترین میزان سودی است که ال جی به صورت سالانه از ۲۰۰۹ تاکنون کسب کرده. لوازم خانگی و بخش تلویزیون این شرکت بسیار قدرتمند عمل کرده.
 
موفقیت بخش های دیگر سبب می شود که فکر کنید ال جی تا چه زمانی ضرردهی بخش موبایل را تحمل خواهد کرد ولی مشخص نیست این شرکت چه رویه ای در پیش می گیرد.
سونی هم مثل ال جی بخش های سودده بسیاری دارد و از این جهت تمرکز را از روی بخش موبایل برداشت و جلوی ضرر را گرفت ولی اچ تی سی که بخش سودده دیگری ندارد مجبور شد تا قسمت بزرگی از کسب و کار موبایل خود را به گوگل بفروشد تا به مشکلات بزرگتری نرسد.


تعداد بازدید از این مطلب: 31
بازدید : 31

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود