رکورد شکنی سود آمازون.

بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
20:26
جمعه 20 بهمن 1396

 ساعاتی پیش آمازون گزارش مالی مربوط به سه ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۱۷ میلادی را منتشر کرد که براساس آن این کمپانی بزرگ موفق شده تا با کسب سود خالص ۲ میلیارد دلاری در تاریخ کمپانی رکوردشکنی کند. آمازون اعلام کرده که سرویس پرایم این کمپانی با شتاب هر چه بیشتری در حال رشد است.

 
آمازون به عنوان یکی از خلاق‌ترین کمپانی‌های فناوری علاوه بر اینکه بزرگ‌ترین خرده ‌فروشی اینترنتی جهان است، سرویس‌هایی نظیر پرایم را نیز برای افزایش مشتریانش ایجاد کرده و در کنار این کسب و کار، تولید برنامه‌های تلویزیونی اختصاصی، تولید بلندگوی مبتنی بر دستیار صوتی هوشمند را نیز برای جذب هر چه بیشتر مشتریان پرایم راهی بازار کرده است. آمازون اعلام کرده که خرید ۱۳.۷ میلیارد دلاری Whole Food Market نیز باعث شده تا این کمپانی در زمینه‌ی فروش خواربار نیز سهم بزرگی از بازار را در اختیار داشته باشد. 
 
گزارش مالی آمازون حکایت از کسب سود خالص ۱.۸۶ میلیارد دلاری یا ۳.۷۵ دلار به ازای هر سهم کمپانی دارد. 
 
دنیل آیوز از GBH Insights در خصوص سوددهی آمازون چنین اظهار نظر کرده است:
پاییز ۲۰۱۷ یک فصل عالی مالی دیگر برای آمازون بود. بزرگ‌ترین خرده‌فروشی اینترنتی جهان موفق شد تا در تعطیلات منتهی به سال نوی میلادی و دوران خرید پایان سال بیش از ۵۰ درصد از سهم بازار خرده‌فروشی اینترنتی را کسب کند.
 
آمازون اعلام کرده که میزان فروش سال نوی میلادی این کمپانی در مقایسه با سال گذشته با افزایشی ۳۸ درصدی به بیش از ۶۰.۵ میلیارد دلار رسیده است. از جمله‌ی فاکتور‌های موفقیت آمازون باید به سرویس‌ تحویل دو ساعته‌ی کالا نظیر Prime Now اشاره کرد که سهم عمده‌ای در افزایش فروش داشته است. سرویس پرایم در طول یک هفته طی پاییز ۲۰۱۷ شاهد ثبت نام بیش از ۴ میلیون عضو جدید بوده، بطوریکه در مجموع درآمد حاصل از حق اشتراک سروس پرایم با افزایشی ۴۹ درصدی به ۳.۲ میلیارد دلار رسیده است. 
 
انتظار می‌رود درآمد کسب شده از حق سرویس پرایم در فصل جاری بیش از پیش افزایش پیدا کند، چراکه آمازون هزینه‌ی عضویت در سرویس پرایم را افزایش داده است. آمارها نشان از این دارد که نیمی از خانواده‌های آمریکایی یا قریب به ۶۰ میلیون خانوار عضو سرویس پرایم هستند. درآمدهای تبلیغاتی و سایر درآمدها نیز با افزایشی ۶۲ درصدی به بیش از ۱.۷۴ میلیارد دلار رسیده است. 
 
با توجه به موفقیت‌های روزافزون آمازون، رشد ارزش سهام آمازون در سه ماهه‌ی چهارم ۲۰۱۷ از میانگین رشد سبد سهام S&P 500 عبور کرده و با رشد ۵۰ درصدی همراه بوده است. درآمد سرویس‌ وب آمازون یا AWS نیز با رشدی ۴۵ درصدی به ۵.۱ میلیارد دلار رسیده است.
 
آمازون با وجود کسب درامد بالا و رشد روزافزون ارزش سهام که جف بزوس را تبدیل به ثروتمندترین فرد جهان کرده، سوددهی کمتری در مقایسه با سایر کمپانی‌ها دارد که دلیل آن سرمایه‌گذاری بالای این کمپانی برای رشد بیشتر هم از نظر تنوع حوزه‌های فعالیت و هم از نظر گسترش دامنه‌ی جغرافیایی فعالیت است. 
 
آمازون اعلام کرده که بودجه‌ی بیشتری را برای تولید ویدیوی اختصاصی هزینه خواهد کرد و در نظر دارد تا مجموعه‌ی تلویزیونی ارباب حلقه‌ها را نیز تولید کند.
 
اپلیکیشن واتس آپ که به گفته کارشناسان، همواره از امن‌ترین، محبوب‌ترین و پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان شناخته شده است، حالا طبق گزارش جدیدی از سوی موسسه تحقیقاتی اپ توپیا، تعداد دفعات دانلودهای این پیام‌رسان در سال 2017 میلادی از مرز یک میلیارد هم گذشت و آن را به پردانلودترین اپلیکیشن در فروشگاه‌های اینترنتی و آنلاین جهان تبدیل کرد.
بر اساس گزارش‌های رسمی منتشر شده توسط واتس‌آپ، این اپلیکیشن حدود 3/1 میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد. شرکت فیسبوک با در اختیار داشتن واتس‌آپ در سال 2014، حدود 19 میلیارد دلار درآمد کسب کرد و هم اکنون نیز درصدد جلب رضایت کاربران و افزایش تعداد دفعات دانلودها از این اپلیکیشن پیام‌رسان محبوب است. فیسبوک مسنجر نیز یکی دیگر از پیام‌رسان‌های اختصاصی فیسبوک است که همراه واتس آپ از پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان هستند.
 
فهرست موسسه تحقیقاتی اپ توپیا که به ترتیب شامل تعداد دفعات دانلود و نصب اپلیکیشن‌های مذکور توسط کاربران در سال 2017 میلادی است، شامل هشت اپلیکیشن برتر و پرطرفدار می‌شود. ادم بلاکر، مدیر ارتباطات موسسه اپ توپیا در این باره خاطرنشان کرده است ممکن است یک کاربر روی چند دستگاه الکترونیکی متصل به اینترنت خود، این اپلیکیشن را دانلود و استفاده کند، بنابراین نباید این‌طور تصور شود که تعداد دانلودها با تعداد کاربرانی برابر است که از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند.
 
از دیگر اپلیکیشن‌هایی که پس از واتس آپ در این فهرست جای گرفته‌اند، می‌توان به ترتیب به Subway Surfers (بخش بازی)، Netflix (بخش تفریح و سرگرمی)، Subway (بخش خوراکی)، Tinder (بخش ارتباطات)، Uber (بخش حمل و نقل)، AliExpress (بخش خرید و فروش) و Spotify (بخش موسیقی) اشاره کرد.
 
لینک کانال تگرام ما


تعداد بازدید از این مطلب: 56
بازدید : 56

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود